daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Dugaan

Sunday, March 16, 2014 7:03 AM 0 Atashinci(s)




Hello semua. Im back hehe lame gile tak post ni haaa. So tahun ni last year for me as a highschool student. Senior year katenye. hahahaha makin busy bak hang la. Isnin ni dah start kelas tambahan aku macam okey........ hahahah #roadtoSPM tape tape. Btw aku nak ckp pasal mcm2 perkara berlaku dalam bulan ni.

  1. Kemarau
  2. Takde air
  3. Pesawat MH370 hilang
  4. Jerebu

Ini semua dugaan yang Allah nak duga kepada kita sebagai hambanya yg sering lalai dan leka.  Setiap kejadian ade hikmahnya. Marilah kita berdoa dan bersyukur dengan segala nikmat-Nya. Btw pagi td hujan syukur alhamdullilah :)

INSYALLAH
salam ramadan :)

Monday, July 29, 2013 5:35 AM 0 Atashinci(s)

 
 Assalamualaikum semua. hahaha lamenye kawe tak update blog ni. fuhhhhh, berhabuk kot. berhabuk ler sangat. okay haha aku nak ucapkan selamat berpuase. tenenenenene hari ni yg keberape ntah aku tak ingat. ish2 teruk betul. hahaha yg aku tahu 2 minggu lagi nak raye okay. hm aku balik raye yg ke-2 maybe. hahahahaha yeah i know boring. wkwkwkkwkwkwk xD ahh asalkan balik. cukup lah. tahun ni maybe baju raye warne merah. family aku nak merah. huhu xP 

Tahun ni bukak puasa berape org je dkt rumah. haha 4-5 org je. kalau dulu satu family 10 orang. uuuuuuuu 
okay bye adios. haha



Wednesday, May 1, 2013 6:40 AM 0 Atashinci(s)



Hello everyone xx. Happy labour day everyone xx have a nice holiday :) okay i just wanto say what i've thinking right now. muahaha its kinda funny ah xP


I'M WONDERING IF I'M ANYONE CRUSH?

muahahaha k lawak xD






duckface please *kuak