daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Raya ke-!3

Sunday, September 11, 2011 9:20 PM 0 Atashinci(s)



HELLO ya'lls . how's ur day ? good ? bad ? 

Semalam memang saye beraya sakan lah . haha . okayy . kluar pagy balek malam . Yeahh ! memang best gyler-2 . It's fun lah . Memang tak melekat langsong kat rumah . petang tue saye ade lah balek rumah n mama ajak pegy AIRPORT untuk antar pakcik n makcik saye tue balek sabah . hishh ! tanak aku . hehe. 
First-2 pegy lah open house rumah Hafizin tue . N then , open house rumah Niesa pulaks . haha . Memang sesak . :) .

lepas balek dari open house rumah Niesa tue kiteorang bercadang pegy beraye presint 10 . hmm . tapi , Atikah tanak ikodd . hmm . tapelah kan . dah dye tanak pegy nak buadd camne . dari presint 9 kiteorag jalan kaki pegy presint 10 . haha . Tak penadd pown . Yelah sbb waktu tue Redup je . hehe . :) . memang syiokk . Tapi bile time nak ketok-2 rumah orang tue memang majal lah kan . Yelah dah besar so , feeling dye memang lain gyler . Tapi tebalkan je lah muke . masok rumah orang yang tak kenal . haha . N then , terjumpe pulak rumah cikgu khateza n cikgu hayati skolah rendah tue . haha . nasib-2 . perghh . memang penadd gyler . duet pown dapt banyak lah . Hikhok (;

K , BYE :P . That's the end of my Raye story .