daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Rowing .

Saturday, October 8, 2011 4:46 AM 0 Atashinci(s)




Hello ;) . okayy , today my pertandingan rowing . yahooo ~ haha . but , kiteorg team bawah 15 tahun kalah . yeahh . dapat no .4/5 . haha . sedih gilokk . hmm . tapi perempuan yg bawah 18 tahun dapat no 2 . hmm . bestlah . tapi aku bengang je . yg banyak mnang macam bese lah sekolah lapan satu lah . sape lagy . haishh . =.=' . nympah . haha . dalah prize winner first dye dapat RM 1000 . omayygod . haha ;) . okayy , first-2 kiteorg leading . haha . memang leading sampai kalahkan 8 (1) . tapi kiteorg mcm dah penat . pastu ketinggalan . haha . lawak kott . aku row bende tue tak pndang kiri kanan pown . pandaii tak . aku tumpu je kat paddle tue . ngehh-2 . haha . oakyy . tapi kire okayy lah kott sebab nie first time aku masok n aku baru buatt 3 kali je latihan weyh . haha ;) . besok ade lagy . tapi bukan game aku lerr . haha . aku datang jelah sebab cikgu suro datang . gedik je >,> . HIKHOK >,<
  1. GAMBAR NO 1 TUE BAJU JERSI KITEORG                
  2. SECOND TUE PULAKK ID CARD LOL ;P . TUE AHH GAMBA YG AKU KATE CKGU AMEK DPN-2 TUE . HAHA . LAWAK KOTT . MACAM HAPE DH MUKEKU TIME ITU ;)
okayy bye yalls . EXPERIENCE memang best ;)