daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Bogel Menuju Tuhan -_____-

Friday, November 18, 2011 8:16 PM 0 Atashinci(s)






Huuu -_____- . Jangan salah asngke yee . Itu cuma tajuk buku jee .  Buku ini ditulis oleh Zahiril Adzim as you can see dekat atas tu . Hee . Aku dah bace buku ni . Perghh . Ini sume catatan harian die dan semue ini kite berfikir seharian jugak . Sumpah best buku ni . Aku dah khatam bace buku ni . Hee . Ala , pages die siket jee . Bace pown tak sampai 2 Jam gitu . #ECEH :P . Hahahaha . I love lakonan die , karisma die . And so -_________- else . Aku kagumi die . Peace (Y) . Dah macam org besar pulak . Memang patut pown awak . Yelah sebab setiap hari kite semakin membesar awak tahu kan itu . #KENYATAAN babe :) . OH PUHLEASE LAH korang . #Diwaktu ini . Aku menunggu abang dan kakak-kakakku balik . Please balik lah cepat-2 . Haha . I can't wait lah awak . Okay , bye ^_^