daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



BORED #IT MAKES ME CARZY (Y)

Monday, November 21, 2011 1:46 AM 0 Atashinci(s)


 
 
Well Hello suyang-suyangku sekalian . Hmm . Harini memang aku tak ade  keje . So i take a pict . Hmm . The one that makes me happy . Seriously , Aku memang suke amek gamba . Yelah sape tak suke en ? Hahaha . Tapi kalau korang tanye dkt Bestfriends aku mesti dorang kate Yes yang die ni suke amek gamba . Well , Tak ade sape boleh ubah diri aku dan hobby aku ni okay . *IT GETTING SERIOUS BRO :) . Ngeh-2 . Sengal je . Eh biarlah . Hmm . The pictures show that aku semakin tembam . Memang betul . Dah kembang sangat pipi aku tu . Muahaha >.<


This one shows that ini totally Tembam . PEACE . Hikhok (Y)

Kami comel . Hee , K #PERASAN :)

Anak aku :3

Say Cheese :P

Aku suke ajar die perkare yang bukan-bukan . Haha ;D

Ini pown menunjukkan aku tembam -TOTALLY-

Ade lagi yg tak sempat aku masukkan . Sibuk . K ,BYE :)