daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



December ;')

Wednesday, November 30, 2011 7:37 PM 0 Atashinci(s)



Hello . Sekarang Dah December kan . Sekejapnye mase berlalu . Seriously aku cakap . Aku ni tak matang-2 lagi . Still macam ni lagi . Hmm , Persekolahan tahun depan semakin hampir . Aku akan menjadi Form 3 . Erghh , i can't believe it LOL . Tolong , takut sangat ni . Hikhik :D .BTW , december memang bulan christmas lah kan . Hee , sale sale sale . Hahah . Mengong nye . Aku nak jadi Form 2 selamenye . Tapi aku tahu takan bole punye lah. Life must go on kan . I know . Aku nak sangat jadi anak yang tak degil , dengar cakap ibu bapa . Tapi aku rase aku takan pernah bole . Aku tak tahu kenape dan mengape . Hmm . I wish all that . Tahun depan aku rase aku kene kurangkan sikit minat aku terhadap 'KOREA' lah . Coz nak study kan . Nanti kacau ler . Haha . Tak boleh blah betul . Hikhik ;) . BTW , December bulan birthday abang aku . Hmm , nak tahu something tak ? Nak ? Okay , aku ni tak pernah ingat bufday family aku kecuali yang terdekat dgn aku je . Macam bufday kakak aku sorang ni . Bufday die 3.8 , aku 3.7 . Haa , dekat tak ? Itu aku inghat yang lain hampehh . Jahat kan aku . I know it . Hmm , Tak pelah aku akan berusahe untuk ingat bufday korang . Kalau bufday family tak ingat . Macam mane bufday kawan pulak ? Hmm , memang tak lah kan . #Sorry :P . Okay , bye .