daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



KEM REMAJA GEMILANG .

Friday, December 23, 2011 5:22 AM 0 Atashinci(s)



Hello :) . Ai rindu pulak dah dekat blog yang satu ni kan . Haha dah lame rasenye tak update kan . Haihh -,- Kay aku ade gy Kem yang Perbadanan Putrajaya anjurkan . Memang setiap tahun dorang buat . Kaye kan . Haha tak kesah lah . Hikhik xD . Tahun ni dekat Morib . Hm ala dekat Kem El - Azhar tu . Aku dah gy tempat tu yang waktu kem kecermelangan . Haa banyak tak kem yang aku pegi . Haha tak kesah lah kan . Hohoho xD . Kay sumpah kem memang best aa . Hahaha banyak activiti kot . (Y) . Kay first time naik flying fox tuuu . Haihh first -2 kene buat High rope dulu pastu baru buat flying fox . Perfghh sumpah rase gayat weh . Haha tak sangke kot . Kay yang lwk nye waktu naik flying fox tuu aku nangis and jerit . Haha #biase lettew kan . Haha . Watlek watpeace sudah kan . (Y) . Kayak bagai haa . Pastu kene terjun pulak dah dalam air tu . Hm basah kuyup tak pyh kate lerr . Pastu sambung kene habiskan game pegi station seterusnye kene tepung . Kay bayangkan lah . Aku dah kene air tu basah kuyup pastu ccampur tepung . Haihh melekat kot . Acano nak basuh . Haha . Dah time tu aku pkai selendang . Haha lawak lawak . Time kene tepung tu muka semua kene tepung . Sebab time tu kene carik biji hitam tanpe gune tangan . HAHA susah aa . Phuii phuii . Abis satu muke aku . Hm agk malu 'SEDIKIT' jelah . #yeleteww kan kan . Haha pastu kene station seterusnye  nie pulak . Hm tanah kene gosok -2 dekat pipi . Haha tak boleh basuh lagi . Hm semak kot time tu . And ape lagi weh mandi aa balik dorm tu . Hm dorm tu ade air - conditioner . Peace mlm -2 agak sejuk lah . Haha (y) . Hari ni penutupan kiteorg pkai baju same warne merah . Huuu :P . Semue same yang baju dpt tu . Then masuk dewan bagi sijil . Kay time ni agak majal sebab die panggil name sorang - 2 kat atas amek sijil . Haihh aku paling tak suke bile nak kene naik pentas bagai tu . Malas and malu malu :3 . Kay saye memang pemalu lah -,- Haha dah habis tu . Slideshow gambar -2 yang ditangkap lerr . Hikhik xD . Malu doh gambar aku ade . Haihh agak seketul 2 -3 ketul tu . Haishhhhh -,- gambar -2 dah lah buruk . Phuii benci . #dalam hati suke . Hahaha pastu dalam Otw nak balik tu kiteorg stop kat Pantai morib coz hari ni kan jumaat . Lelaki gy sembahyang jumaat sat dekat masjid sane tu . Kiteorg ape lagi hoi hoi pegilah lepak -2 dkt pantai tu . Hikhik xD . Kay jujur aa takde pape pun . Sumpah takde bende pun dkt sane . 'BOSAN' giler . Haha kay bye . Balik rumah bosan kottttttttttttt . Muahahaha :3