daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Tukar lagi :)

Monday, December 26, 2011 11:23 PM 0 Atashinci(s)




Hello :) Hikhik XD Kay . Dayah refers to me kay . Baru rukar blogskin lagi . haihh IDK lah kenape selalu sangat nak tukar tukar . tktau yg ni okay ke tak . ahh lantak aa . dah penat ni . Ni blom makan lagi . patut rase pelik sebab perut berbunti je dari tadi #eceh . haha ngok ngok . hm guess what . setiap hari rasenye aku memang bile bangun tak mandi and terus online . haihh kadang kadang i sendiri pun fed up macam ni . tapi tapi macam ade batu je yg menghalang diri aku ni . haha #cito die memang macam ni . alaaa aku ni mulut je ckp tapi same jugak kan . haha dah lah tak pernah nak tlong mama tuuu . haha kay aa bye I LEVV YOUUUU :*