daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



malas + buku

Monday, January 16, 2012 4:48 AM 0 Atashinci(s)




Holla , bonjour :) . Hey kay . So tadi aku decided untuk tukar blogskins aku ni . So , this is how the looks kay . Hm aku dah malas nak buat elok -2 . Aku buat cincai -2 je ni . Okay lettuw kan takde lah semak sangat kan ? Hm #kesah pulak ? Aikk ? Menganjingnye aku ni . Huh WHATEVER ! Hm koranggg , tahu tak ? Aku penat sangat . So this week straight dgn activity latihan rentas putra . Cheittt bukannye latihan sangat punn . Setakat camtu -2 je . Haihh rabu ni baru dorang tunjuk track yg sebenar . Pedihhkan ? Hadoyy ! Dah lah selame tahun ni aku BELOMMM ponteng latihan lagi . wakakaka XD hebakk takk ? Aikk ? Apalllu ? #kay bangge jap :) aiyaaa , dah lah tadi aku kene rotan dkt tangan sbb tak bwk fail BM tulah . Kay saborrr jelah kan kan . Die tetap seorang guru kan :) -..' kay skit jee . Sebenarnye aku mls nak bawak tahu tak ? Banyak sangat bende yg kene bawak . Pening + malas + semak yooo :P Hm aku tak tahu lah nape aku ade mase untuk updateee blog ni padahal HOMEWORK daku berlambak then pergi sekolah esok cenggitu jee malas nak buattt . wakakaka malasnye aku ! Haihh >> HIDAYAH please wake up and please be rajin sikit ! kay #APTB haha bye :*