daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Hi Cuti Sekolah :) yang tak berape cuti .

Friday, March 9, 2012 4:41 AM 0 Atashinci(s)


 
Hello . Eh korang . Hari khamis lepas aku dah habis exam sooo aku rase sangat happy . Hahaha kay minggu depan dah start cuti tapi form 3 & 5 busy kelas tambahan plus with HOMEWORK yg sangat berlambak seperti folio , cerpen , notes and kinda things like that lahh . errrrr susah lah hidup camni ... Kerje khusus Sej and Geo cikgu dah bagi dahh . ala sohaii betullah . Mencik arrr . So meaningless cuti minggu ni aite ? huh ! aku tahu form 3 ni tak bole main main . haiyaaaa :C sedihh siot . pening otak aku nak memikirkannye . sebenarnye aku rase baik tak ph cuti lahh . Aku rase lah ! Takde maknee woi . Sumpah berlambak . Dan tak boleh nak berlambak lagi cikgu kasik . haihhhhh :/ *sigh lagi . Nak jadi ape kalau malas sangat nie dayahh . Come on you can do it aite ? Pleasae say you can do itt :) FIGHTING dayahhh ! Okay so thats all . Bye assalamualaikum :*