daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Kerja kursus PMR :)

Sunday, April 15, 2012 1:28 AM 0 Atashinci(s)



Hello assalamualaikum :) K aku ni dah lame giler tak tengok blog aku ni . Ya alllah still mcm ni je la Blog aku boring simple weirdos :D Haha ya ya ya wtv . Hmm k sebenarnye aku nak bagitahu yg kerje kursus SEJ aku dah siap cume cume ..... Hm GEO aku tak buat satu hape lagi . Cikgu mizah tu dalah nak tgk penghargaan , pendahuluan , kawasan kajian and blablabla .... hahaha XD hmm so acane ni . k PEKA pun aku tak siap langsung . hee itew wat ilek je kan . haha amcam . so jgn lah jadi mcm aku ni . kk lagi satu aku nak bagitahu ni lappy aku rosak . so ???? aku tak dpt nk on blablabla and else . ni pun aku gune lappy kak nurul hazirah yg comel lote ni . heee :) kbye oulls .