daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re




Friday, June 15, 2012 5:03 AM 0 Atashinci(s)


Hai oulls . Erghh serious lame giler tak update belog yang kosong ini semenjak saye dah masuk form 3 tahun ini . Eceh! Hahaha . K sedar tak sedar yg trial PMR bulan dpn je . Hmm tapi tapi kelas saye cikgu jarang giler nak masuk . Ape ce tu ? Serious ouhh . Ape nak jadi lah . Haihh -,- Kelas saye ni kan dulu bising giler tapi sekarang sejak lepas cuti ni kemain senyap lagi . Dan saye sangat pelik . Hahaha :O Sebenarnye lagi 3 bulan jugaklah Pmr K ! Ya Allah ape nak jadi ni . :'( K oulls bulan depan hari jadi saye . So So ? Hahaha kesah ? Hmm k sekarang ni aku rase aku tak boleh nak mencapai target yg aku nak . C'mon lah Dayah ! ! ! Haihh serious aku ni lenggu :O . kbye oulls . Lots of love dayah XOXOXOXO :*