daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



RAYE AND TRIAL-2 PMR

Thursday, August 16, 2012 9:34 PM 0 Atashinci(s)





 
 Hello assalamualaikum .... Hm Saye Nur Hidayah Khairi dah lame tak menghupdate blog ni sejak lepas trial PMR-1 kan ? kan ? Rindu weh :) K back to the title . Raye semua org tahu Hari AHAD ni kan . Hm saye ni nak raye tapi ............... bile fikirkan balik rase mcm tak sanggup . Sebab kan kan kan Trial PMR-2 ni nak dekat dah . Dan kan PMR lagi 50 something days je lagi . Ya Allah sesungguhnye aku sangat membuang waktu . Hm Saye rase teruk sangat :( Ya Allah kau tolonglah permudahkan aku untuk menjawab soalan Pmr yang bakal aku jawab ini . K aku takut yg teramat sangat sebenarnye . Tapi aku watilek je . Huh ilek lah sangat :O K kalau aku study aku pegang buku sekejap je then aku tertidur . Macam mane tu ?! Sedih en . Benggong benggong HIDAYAH ! Hm K citer pasal raye pulak ...... Saye ni nak raye !!! Sape tak nak raye kan ?! Hm tapi kan kan semua mcm tanak raye je . Baju kemeje takde . Kasut raye takde . Yang lain tu ade lah :O Bencii . Takpe takpe malam ni saye pegi beli . Hahaha sengal :) K bye korang thanks sebab sudi bace :*
 
 
 
 GOODLUCK TO PMR CANDIDATES AND SPM CANDIDATES . LEPAS RAYE TRIAL SPM . GOODLUCK SEMUA xD