daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Lengkap Sudah ._.

Friday, November 25, 2011 6:24 PM 0 Atashinci(s)



Hello . Hee , okay-2 . Family aku sekarang sume dah balik ni . Hikhik :') . Aku suke korang tahu tak . Memang best lah . BTW , Adik aku nak sunat besok . So malam ni ade doa selamat gitu lah . Lai lai datang rumah aku . Hee , My opah atok sedare aku sume ade kat rumah ni . Okay . Aku rase sangat crowded sangat rumah ni . #semak pown ade . Eh ! Tak baik doh . Okay-2 Sorry . T_T . Hee , BTW . Korang tahu kan adik badek aku ade 8 . So , Kalau dah kumpul ramai -2 tu memang best lah . Lagi aku dengan kakak-2 aku . Hee , Masyuk (': . Haa okay -2 . Mama pagi -2 dah suruh memey aku liat aa kan . Hmm , dah bape kali mama gerak aku and kakak - aku tulah . Hee , last sekali mama aku ckp macam ni . Sampai hati korang buat mama macam ni . Lah , tachink . Hmm , Aku pown satu . Korang tahu tak doa selamat tu lepas insyak kot . Lameeeeee lagi lah . Nak suruh orang bagun awal -2 tu kenape ? Haihh . Penat . Dah lah semalam tidur pukul 3 lebih pagi coz lepak mamak ngan kakak - aku lah . Hikhik >) . Yes , i know aku patut beruntung sebab ade kakak . Yelah , dorang kate jeles ade kakak nanti bole buat macam -2 dengan kakak . Okayy memang betul pown . Hmm , aku cume ade 2 orang kakak je . Yet , dorang memang baik walaupown aku tak nak mengaku . Hee . Mengong je (': . HOO . btw , aku menunngu hari je nak tengok OMBAK RINDU ni . Kempunan kot . Citer die nampak best dan sangatlah sedih . Hikhik . Okayy bye . Aku akan sibuk dan mesti mama suruh buat itu lah ini lah . Dah tahu okay bye . (':