daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



RM 100

Wednesday, November 16, 2011 12:57 AM 0 Atashinci(s)


 
 
Hello Yalls . How's your day ? Okayy . Hmm . Okay today sch saye bagi duet yg RM 100 tu lah . Hmm . Aku tak rase pape pown . Suke pown tak . Eceh , #dalamhatisapetahu :) . Hee . lepas dapat tu kene duduk dataran . Haishh memang function lah kan . Dalah duduk samapai balik . Korang bayangkan . Dari pagi ---> Balik . Kemain lamenye . Hadoyy . Memey penat lah . Duduk tanpe buat aktiviti . Sakit bontot tahu . Haha . #bajet buat aktiviti jee . Lantaklah (Y) . Hmm , pastu time nak dkt-2 balik tu . Cikgu ade buat aktiviti . Bahagikan dalam 20 group . Aku group dgn tikah n the geng dgn nurin , rosma dgn form-1 . Cikgu suruh lukis pape jee . Asalkan yg mcm 2011 punye visi . Tahun depan gitu-2 lah . Haha . Kiteorg lukis Netbook . Haha . Lawak ? Jgn ckplah . #bukanakulukspown . Hee . Pastu . Kump kiteorg kene pegi dpn . Function lah takde sape-sape nak pegi dpn . Hambik kamu . Kan kene dende kat stage tu . Duduk bersimpuh lagi . Sengal tak ? Hadoyy . Majal tahu tak ? Tak cukup dgn tu . Kene kutip sampah lepas dorang sume pegi . Haha . Aku buat nak tanak jee . Haishh . Lantaklah . BTW , Sch lagi 2 hari jee lagikan . Hmm . Arghh . Rindunye kat kelas aku tu . 2ELIT :) . Tahun depan nak masuk kelas same ngan korang . Tolonglah . Okayy , bye :)