daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Last day T_T

Thursday, November 17, 2011 4:42 AM 0 Atashinci(s)


 
 
Hello . Hmm . Tadi kat sch tade pape pown . Cume duduk dataran . Hahaha , Memang tade keje lah kan aku . Aku duduk dekat surau pegi chillex dekat sane . CEH , aku pegi tidur kat sane . Sumpah syok . Dari melepak kat dartaran tu . Haa , aku dapat chocolate daim dari rosma . Hee . Sebab aku tolong die ler . Hee . 4 biji jee . Yg lain dapat satu jee . Special tak aku ? Hmm . Okayy , Rase macam tak percaye jee besok last day aku dekat sch bagi sesi 2011 ni . Lahai , dah la tahun depan PMR babe . Tak dapat masuk pape . Belajar jee . Hadoyy . Aku nak tumpu betul-2 lah . Imma serious ni . #jangan gelak :) PEACE (Y) . Okayy , aku tengok kelas lain sume buat Jamuan . Hmm , kelas aku ? Harapn lah weyh . Jeles tahu tak . But Kelas 2 ELIT . You Rock (Y) . I really love kelas tu even mereke cam beruk yang tak terkawal . Seriously , aku tanak pegi kelas lain . Ya allah . Aku nak same kelas dgn dorang tahun depan . Tahun depan jugak aku dah tak boleh main-main . Pegi jalan-jalan macam sekarang ni . Hee . Memories flies so fast . Time flies so fast . That i can't even remember the memories that we all spends . Huh ! What can i do ? Rindu jelah . You got be strong girl ! Eceh #Geli jee . Rase semacam jee . Cikgu Rosnaniah maafkan saye kalau saye selalu ejek or ponteng kelsa cikgu . Hee :) . Dalam waktu ini . Mesti korang tengok Bola . Garuda VS Harimau kan ? Tau dah . #Tetibe . Okay boii -_____-