daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Sesi Persekolahan 2011 Tamat T_T

Thursday, November 17, 2011 10:09 PM 0 Atashinci(s)


 
Heelo korang-2 yang dihormati . Hee . Hmm , how to say it huh ? Rindu ? semestinye . Dekat Kelas 2 Elit lah . Bukan org lain eh . Haha . #tetibe :) . Hmm . I'm seriously jelly dgn kelas lain sbb dorang smpat buat farewell dgn kelas dorang . Kelas aku . Hapak tade . Erghh . Hari ni last aku bergelar sebagai Form 2 babe . I can't believe it LOL . 2011 ni sumpah best . Jadi Form 2 memang best . Perasaaan die lain . Okayy-2 . Tadi cikgu umumkan Form 2 masuk kelas ape tahun depan . Perghh . Bapak cikgu umumkan jee . ahahahahah :D . Bengong . Sumpah waktu tu aku menggeletar nak dengar , Rase nnak terkencing pown ade . Haha #tak boleh nak relaks lah . Hee . JENG JENG JENG _____ 3 ELIT lol :D . Happy tu memang happy . But , Budak -2 laki tak same . Lagipown tahun depan punye budak laki Kelas 2 I yang banyak . Hmm , memang function lah aku cakap . Dorang tu bising tahap gaban kott . Dalah tahun depan nak PMR . Cam mane aku nak fokus ni ? Btw , aku tetap rase beruntung . Amin :) . Tapi kawan-2 aku yg result dorang lebih okayy dari aku . Korang tahu tak ? Cikgu letak dorang dalam kelas Last kot . Sian aku tgk dorang . Merane je aku tgk . Sume tension coz lain-2 kelas . Hmm , nak buat macam mane kan ? Hadoyy . Cikgu tu die main letak jee . Sebab dorang pandai lah cikgu letak kelas belakang Coz , Cikgu kate nanti bole ajar budak-2 yang low ni . Haa , yang budak-2 Low tu dorang dapat naik kelas . Macam tah pape je kan . Seriouly , ramai yang tak puas hati kott . Memang patut pown . Kalau aku pown same . Okayy . Thaun ni punye persekolahan 2011 memang Ohsemm . I'm gonna miss Kelas 2ELIT kott . Hee . *sob-sob . Nangis sekejap . Haaaaa T_T . Okayy , bye :)