daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



What a bad day

Tuesday, November 8, 2011 6:25 AM 0 Atashinci(s)



Korang-2 . Hmm . Tadi saye ikut my bro n father pegi hantar kuikuiku ke Poli die lah . negeri sembilan . Hahaha . Okayy , kiterorg bertolak pkul 10 lebih pagi . Hee . sampai pkul hmm . 1 lebih camtu kott . Atau lebih . Pastu-2 . kiterog ni OTW lah nak balik rumah . Okayy . Dah sampai sepang ni tau . Waktu dalam kerete ayahku tanye lah dekat aku . Ade barang kuikui tertinggal ke . Pastu aku jawab rasenye tade lah kot . Hahahahaha . N then , Kuikuiku call ayahku . Dye ckp tertinggal barang dekat bonet . Perghh . Ayah ku memang menenel lah dekat dalam kerete tu . Hmm . dengar jelah . yelah . Sape jee pown tak marah . Dalah dah sampai Sepang kene pusing balik pergi Port dickson tu . Hang ingat tak jauh ape ? Hahaha . Sumpah pening guler dok dalam kerete tu . Hee . sebenarnye ade gambar . Tapelah . Besok aku masokkan okayy. Bye . Besok sekolah .