daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Buku , Kawan , Kelas , PMR

Wednesday, November 9, 2011 8:00 AM 0 Atashinci(s)



Yoww readers . Hmm . Today aku pegi sch selepas 2 hari bercuti iatu hari Isnin dan Selase . Hoi hoi . Bosan kot . At least , aku pegi sch adelah fuction sikit en ? Hee . sebenarnye hari ni aku hantar buku teks . Seriously . Aku tak tahu pown . Yoww sebab aku tak dtang minggu lepas . Hee #CHILLAX . Semalam tgh-2 malam tu aku call lah kawan aku tanye ade ape . Huh . nasib baik die jwb doll . Hee . Okayy-2 . Dah hantar buku ape lagi . Tak pyh sch lah lagi . Tapi serious aku rindu nak tngglkan Kelas 2Elit ni . Tahu tak meninngalkan banyak kenangan . Pedih . Dalah tahun depan PMR kot . Hmm . okayy-2 . Besok ingatkan tanak dtg sch . Tak boleh pulak haa . Sebab besok ade Kem Indahnye Iman tu lah . Hadoyy . Macam apedah haa . N lagi satu besok ade ape tu . Graduasi Form 5 . Yelah . Mereka lagi 1 minggu nak SPM . For real . BTW , i miss my class . Yg mcm gile , Tenok , Bising . Tahun depan aku tak tahu masok kelas mane haa . Pening . BTW , aku mcm org giler bwk balik buku Form 3 tu . Sumapah berat giler nak mampos . Tebal nye kemain lagi . Hishh >.< Haha , Tetibe rajin pulak nak hantar awal . Pape pown . Aku rindu kau Kawan . Kenape lah kau nak buat mcm ni . Kau nak kejar ape je haa ? Hot ? Kau kene sedar . Sekarang ni dah ramai tak suke kat kau tau . Please --' . Okayy , bye . #rajinmenghupdateditengahmalamni . Bole bace ?