daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



END 2011 :')

Thursday, December 29, 2011 10:28 PM 0 Atashinci(s)



Hello . Hm kay act aku tak tahu pun harini tarikh die berape dan bile nak new year . kay aku memang tak kesah bende -2 camtu . act aku ni ckp je mcm ni but dalam hati - Ya allal takutnye aku . Haihh -..- Kay tinggal 1 HARI je lagi nak new year weh . hm harini Jumaat terakhir untuk 2011 korang . korang tahu tak aku takut sangat nak masuk 2012 coz aku ni dah nak jadi pelajar --> PMR . kay aku tau baru PMR dah keoh . ut itulah aku korang . korang ni kene faham aku . aku still pelajar yang takut dan aku kene redha . Ya Allah semoga 2012 tahun yang terbaik untuk aku . AMIN :') . Semoga kau makbulkan doa ku ini ya allah . 2012 PLEASE BE NICE TO ME KAY :* . Things getting hard  and hard and hard . Yeahh i know . Aku kene belajar betul -2 lah . Coz mama memang dah ckp kat aku PMR ni buat betul-2 . kay aku tak tahu nak ckp mcm mane . Aku tak tahu same ade aku boleh capai ke tak impian mama or sume org . Impian aku ni pun tak tercapai lagi . 

TENSION  . Pom pom pom new year . eh belom lagi . hewhew xD . kay kay harini aku rase bnyak drama , music or whatever aku nak tgk . hm kay #tak sedar lagi tuuu . haihh -,- kay bye :)

Btw semalam aku dpt cari , baru jumpe OMBAK RINDU dekat youtube . kay dieorg baru masukkan . hewhew XD . fullmovie but ade potong -2 sikit lah . hm tape tape tak kesah pungg . tapi aku mcm tak ade feeling skit dah . tak nangis pun semalam . haha nak jugak . avuii kay bye :* btw NEW YEAR :')