daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Facebook dah macam myspace -,-

Thursday, December 15, 2011 7:38 PM 0 Atashinci(s)



Hello , Back to the topic : FACEBOOK :P . HellYeah (Y) macam myspace dah kot . hikhik teringat zaman -2 noob aku tu . Haha dulu aku suke sangat hias myspace aku tu lah. Haha dah lame tak melihat myspace aku dan tak ingat pun password die . Haha kay FACEBOOK ni semakin lame semakin baru dan aku tak suke menyampah dan huh ! Tak suke lah cenggitu . Haha sape kesah kan . Hikhik aku tahu lah . Phuii :D . Hm kay aku tak tahu lah malam ni aku balik kampung ke tak . Coz ade kenduri lah ape lagi . But aku benci ouh bile balik kampung aku takde kawan . Yes sape je . Sorang pun aku tak kenal dorang . Macam mane aku nak kenal -.- . Hm then dorang macam sombong kot . Aku pkai mcm biase lah macam pkai dkt sini . Hadoyy benci bile dorang pandang tak puas hati . 

Korang tahu ape , Aku rase nak bantai je , Sepak -2 je muke dorang tu . Haktuihh kat dorang sikit . Yeahh (!) Betul kan . kan kan kan ? Hikhik :P . Korang -2 aku rase cuti nie paling bosan dalam hidup aku kot . Kenape ? sebab aku tak pergi mane -2 dan memang itu die bosan nye . Duduk terperap dekat rumah tolong . Please lah aku bosan . Someone please take me out from here . Please please . #GEDIK KAN . Tampar sikit :P . Hikhik kay bye :)