daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Dah name pun manusia -,-'

Thursday, December 15, 2011 5:27 AM 0 Atashinci(s)



Hello :) . Hikhik :P . Kay , kalau manusia biaselah kan sentiase je buat salah kan . Kalau die tak pernah buat salah die manusia ke ? Perfect ke die ? HAHA Robot alien mane tah die kan . Hm aku rase sewel lah hari ni . Hm hari ni too many bende 'HAPPY' lah kot . Untuk mereke iaitu kakak-2 and adek pompan aku nie haa -,-' . The Best is adek aku dapat masuk sekolah seni ala yang dkt Johor tu . HAHA Seriously . Aku macam tak percaye LOL . Hm nanti serious aku cakp nnti aku tade kawan dekat rumah ni . Perempuan ade sorang je kat rumah . Aku lah tu yelah sebab kakak-2 aku tu ade yang keje and lagi sorang ade yang belajar lagi . Hm bosan lah hoi hoi hoi . Benci lah Hidup ni -,- Kenape sebab sebab tak tahu lah . Bluekk untuk diri aku sendiri :P Kay Bye :)