daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



MY GIRLFRIEND IS GUMIHO -,-

Saturday, December 10, 2011 10:53 PM 0 Atashinci(s)



Kay , aku baru habis tgk cite tu tadi . Hikhik :P , semalam aku tidor lambat meyh pukul 4 lebih cenggitu lerr . Haha , mane taknye sembap bawah mate aku ni . Hee , bia lah . Hm pastu tadi aku bangun pkul 11 lebih nak dkt pkul 12 cam tu lah . HAHA , hebakk tak ? Tau dah :P . HAHA , bangun tidor terus sambung cite tu . Muahaha last -2 sekali best sangat . Sweet nak mampos , plus dengan pelakon die aku suke kan . Memang ye lah . HAHA , Cite Korea mane yang bagi aku tak best . Sume best -2 weh . Hikhik :P . Cite korea die light up hidup aku . #aiceh . Takde lah mendap je . Dah lah bosan ni duduk rumah . Hoihoi . Nanti kalau sedare aku dtg aku akan pastikan kiteorg gy kluar jln-2 takpyh duduk rumah . HAHA ,WATLEK WATPIS (Y) . HOHOHO , Merry xmas :) . Kay bye . Muah :*