daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Deactive Facebook :)

Tuesday, December 13, 2011 9:23 AM 0 Atashinci(s)



Hello , I guess korang rindu dekat aku kan . Hahaha :D . I know dah -,- . Teet ______ bajet sudah datan maa :) . HAHA , Suke suke . K , tadi aku baru je DEACTIVE FACEBOOK . Okay , why ?Coz aku rase bosan . HAHA , Tade keje . Hikhik :P . Aku follow jejak kakak aku deactive facebook . HellYeahh , sape pedulik tokk . Haaaa , nanti minggu depan aku gy kem . Hikhik :P . Kem , sebut pasal kem aku tak suke bile ice breaking lah sume bagai . Yes aku tahu itu wajib . But aku malu lah . Korang -2 tahu tak macam mane nak hilangkan perasaan malu dalam diri ni ? Hm , mesti susah kan . Memang kan . Hm , But i can't wait too untuk pergi Kem tu . Tempat yang same jugak waktu aku gy kem Kecermelangan tu . Dekat --> Kem EL-AZHAR , BANTING MORIB :) . Hikhik :) . K bye . Hahahahahhahahahahahahahahahahahahha .