daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Ombak seembak nye rindu -,-

Wednesday, December 7, 2011 2:28 AM 0 Atashinci(s)




Hello Hello . Firstly i want to say that i'm really happy coz akhirnye dapat jugak tengok cerite ni . Hm seriously menyesal aku tak bawak tissu k . Hee seriously aku cakap bro :P . Haha aku nak tengok lagi lagi dan lagi . K , dulu aku tak pernah minat AARON AZIZ k . Hm time tengk cite tu die tersangatlah sweet dan jahat . HAHA and aku baru perasaan yang die sangat tough . Hikhik xD . Hoo and i just fell in love with him . TEET TEET __________ . Sape yang tak feeling tengok tu aku tak tahulah hadoy . HAHA . Aku tak expect pon aku akan nangis . HAHA mengaku jelah yang aku nangis kan senang . Hm seriously aku touching nak nangis maybe sebab tengok lakonan MAYA KARIN yang sangat berkesan tu and lagu -2 die . Haaaa tak boleh oo dengar lagu OST tu . Sedih sangat , aku dengar lagu OST die pon rase macam #macam k nak nangis . HIKHIK xD . Hmm ni pon tiket aku amik pukul satu 5 minit . HAHA nak jugak . Kiteorang masuk awal pulak . Naik bas dah pukul bape kan . Dengan pusing-2 lagi tu kan . HAHA akhirnye sampailah dalam pukul 11 lebih kot . Tapi time tu tak ramai sangat lagi . Hm bile dah habis wayang en . Nak keluar tu . Sumpah ramai gile nak mati tengok cite tu . Hebakk kan OMBAK RINDU ni . But my mama said NOVEL lagilah best . Kalau aku dapt bacxe novel die lagilah aku feeling bro -,- ceh #bajet :P . BTW , aku tetibe je kan baik ajak adik bongsu aku tu ikut sekali Hikhik xD . Sekali sekala k bye :)