daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



SELAMAT TAHUN BARU ^^

Saturday, December 31, 2011 8:07 PM 0 Atashinci(s)











Hello . Hm kay aku rase tak lambat lagikan nak cakap 'HAPPY NEW YEAR ' kan ? heee xD . Semalam gy presint 2 . Yelah ade konsert and bunge api . Hohoho aku tak sempat . Bunga api pun dah meletup waktu tu . Haha 'meletup'? Peliknye . hewhew . #APTB . aa biarlah . wakaka . Kay aku katekan tak sempat kan . Hm kiteorg pergi pun pkul 12 lebih . Hm waktu dah sampai tu ramai lah kan  yg nak balik . Haha malu je kot . Pastu kiteorg pusing -2 lah naik kerete kan . haha pastu amek gambar lah 'TAHUN BARU' kan . Hehe :D . Best tapi sedih skit lah tak dpt tgk konsert and bunge api . Hm :'( apakan daya . tape tape . So tarikh harini 1.1.12 hm dah masuk 2012 . Azam baru perangai pun nak kene baru . Ye aku tahu . perangai aku selame nie macam budak budak sangat . hewhew xD aku nak ubah 'sikit' je kay . hm lagipun nnti aku je perempuan yg tnggal dkt rumah ni . tak macm sussah pulak . Nnti confirm kene tolongggggggggggggggg mama buatttttttttttttt macam macam . Itu bende paling aku tak suke dkt rumahhhhhhhhhhh ni . Haishh . Kay bye Happy new year dan selamat menjalani sesi persekolahan yang baru kay :*