daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



My Video .

Monday, January 2, 2012 2:45 AM 0 Atashinci(s)



Hello kay . Haha aku dgn adek aku tadi hm buat cover lagu #eceh . haha bantai je . Sumpah malu gile . Dahlah aku masukkan dkt YOUTUBE . Haha aku sebenarnye nak buat tutorial shawl . Tapi adek aku ni mengade sangat nak buat cover . Haihh ikut jelah . Sumaph mcm haremm bangang je . Memalukan diri sendiri doe . Haihh nak acano lagi ? Aku dah masukkan . Hewhew confirm tade sape yg tgk . Hm Aku nk release stress skit . haha sebelum masuk sekolah kan . Lagi 2 hari je lagi kay . Aku lps balik dari beli brg sekolah --> Kaut je pun . Haa ni aku nak cito . wakaka aku nak kasut north star je tapi kan tahu tak takde saiz . Giler lah kay aku tahu aku beli lambat gile sebab tu habis kan . Kay dah diam aku tahu lah . So aku beli jelah kasut BATA yg besar tuu . Erghh HATE IT ! hm kay kay dah . Lps blik je kan kiteorg terus onl then terfikir nak buat cover . Haihh suare sumbang sane sumbang sini macam haremm doe . Hewhew xD . Hm korang nak tgk tak ? ala tapi aku malu lah . haha #APTB kan ? kan ? kiteorg dah buat 2 ke 3 cover tak silap aku . Aku kasi tgk satu je eh ? boleh kan ? wait wait . Soryy for the bad quality eh ? phm kan ? webcam cenggitu lah benggong benggong skit :P



Malu giler doe . Tolong -----______________----- : GEDIK KAN ? TAHU DAH :P