daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



First day in school for 2012

Wednesday, January 4, 2012 1:24 AM 0 Atashinci(s)


Hello . Hm kay hari ni sekolah bukak untuk sesi 2012 . Hhaha aku akan menduduki PMR tahun ni Yeayy . Aik ? aku gembire amek PMR ? Awatnya ? Haha saje saje je . Kay kay tahun ni dorang dah tukar . Blok Tun Abdul Rahman kott tak silap aku lah . Malas nak ingat name . Hewhew xD . Hm Blok Tu untuk FORM 5 , 4 and 3 . hm pedih pedih . Tapikan Kelas aku tahun ni same dgn kelas tahun lps . 3 ELIT same dgn 2 ELIT . Wakakaka . Rindu bhaiii . Tapi tahun ni kelas die tak best langsung . Nak tahu sebab ape ? sebab hm aku rase kelas tu mcm diam sikit . Haha i mean dlu kelas dah biase bising gile -2 mcm babun . wakaka sekarang senyap skit doe . Dah lah Pelajar perempuan skit je . Nak tahu berape ? 10 je kott . Haihh gilo cikk aaa . Haha ade jugak lah pelajar baru masuk kelas aku . 2 KETUL je . Hee ketul ? Ala abaikan ye :) . Korang korang . Tudung sekolah aku sumpah tak betul giler . Malas dah aku nak betulkan . Tahu sebab ape ? Dari semalam aku iron tak pernah betul . Kire -2 sejam jugak lah aku habiskan nak iron tudung je kay . Tudung je tau . Haihh penatlah mcm ni . Macam ciban je tau . Hm aku harap tudung aku untuk besok elokkk lah skit . Hm Korang aku seriously berazam tahun ni nak BELAJAR BETUL -2 kay . Lepak ke ape ke , aku tak nak dah . Malas doe . Tadi tu pun dorang ajk gy MEDAN hm aku seriously malas sangattttt . Biarlah dorang pergiii . Hewhew kay dkt kelas aku duduk sebelaROSMA . wakaka nasib baik kiterog same kelas . Aina , Nurin , Ki Ie sume tak same dah . Hm nak buat acano lagi kan ? Aku duduk second last . Haha asalkan dok belakang . Haha kay :*