daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Kenape aku tak boleh tidur .

Friday, January 6, 2012 10:31 PM 0 Atashinci(s)



Hello . Kay sorry sebab dah lame tak hupdate kay . Aku busy dgn sekolah lah . Al-maklumlah aku kan budak PMR lah . Setiap mase ade HomeWork tauuu . Hm kay ni aku nak citeee . Kay aku kan semangat nak pergi sekolah so bile tidur tuuu aku tidorrr lah pukul 10 lps dah tgk tv tu kan . Korang bayangkan tidur pkul 10 pastu tak boleh tidur asyik bangunn -2 je . Aihh pening lah . Padahal aku tgh hari , petang mane ade tidur kottt . Aku kalau tidorr sekali pastu tak boleh tidur dah . PELIK KAN ? hm itulah aku . Tension doe . Dah berape hari mcm ni . Time waktu sekolah je korang nak tau . Cuti tak pulakk lah kan . Haihh -..-' FUNCTIONN doe . (Y) haihh btw aku dari awl ni dah kene belajar betul-2 kott coz nnti ape pun tak dpt betul tak ? Kay aku mmg jarang nak update kay sile lah paham kay . Bye :*