daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Function budak lelaki perangai macam -..-

Sunday, January 8, 2012 11:54 PM 0 Atashinci(s)



Hello oullss . Hikhik kay harini dkt sekolah ade bengkel cara untuk menjawab soalan sejarah lah kott . Gitu -2 lah . Haha kay hm best jugaklah btw dapat rehat awal skit harini . Suke betul aku . Haha aku waktu rehat minum air je pun bukannye makan pun . Kay Haihh ni satu aku nak citer nii . Budak laki kelas aku macam setan ! Yes aku akui sangat . Tapi aku tetap bersyukur lerr . Hm tapi perangai dorang takde lah sesetan mane . wakaka XD . Tapi dorang tuu banyak menjawab then buat lawak bodoh . Cikgu ade kat depan pun bising -2 lagi . Haihh kay aku tahu budak laki mmg macam tu kan ? Tapi tak sume macam tu kan ? Hm tension jugak lahhh . Kay kay . Tadi kan waktu belajar Geo  kan . Haihh aku sumpah mmg haram jadahnye aku tak paham . Hm skit jelah yg aku phm itupun aku tanye kwn aku . Kalau tak mmg tak kan aku paham punye . Hm pedihh lah macamni . Aku tak suke cara cikgu ni mengajar sebenarnye . Sbb die mcm budak -2 laki kan bising then die cakap jee ntah ade org dgr ke tak . Itu yg benci skit tuuuu . Haihh kay bye :*