daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Tuisyen bermula :')

Friday, January 13, 2012 1:52 AM 0 Atashinci(s)



Hello . Uhuukk rindu giler kat blog aku yg satu ni . Dah lame tak update enn . Sorry kay aku banyakhomework lerr . Aku ni kan budak sch lagi . Haha kay -2 aku nak ckp ni . Tusiyen dkt sekolah aku bermula lps cuti tahun baru cine . Oualls know tak ? Aku mls betul lah naj pergi . Penatttttt . Haihh pastukan ckgu kate nnti ade tusiyen wktu mlm . Perghh mmg function . Tapi mmg ade tusiyen waktu malam pun dkt sch aku . Hewhew . Hm then nak tahu seminggu ni ade latihan rentas putra cozzzz 20/1/2012 ni ade RENTAS PUTRA . Perghh aku ckp function aaa . Bapak awl je kan nak buat tu sume bagai . Haihh penat doee . Nasib baik je hari ni takde . Harini jeee kay . Haihh penatttttt zzzzzzzzz kay bye :*