daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Boredom :/

Saturday, February 18, 2012 12:01 AM 0 Atashinci(s)



Hello :D . hewhew . kay harini aku free skit . eceh sebenarnye aku bosan tahap gaban bhaii . Hm aku baru balik dari Library . Buat bende alah pj tuuu . wikwik XD . Buang mase tau sebenarnye buat bende tuu . Then balik rumah Onlineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee je memanjang . Bosan gilerr . Aku tak sedar diri lagini minggu depan dah start tuisyen and my life getting +Busy . You know ? Muahahaha . I just like and unlike it . Heee . First of all , duduk sekolah bosan , duduk rumah bosan . Tapi tahu tak mane yg paling bosannn ? Jeng jeng jeng . . . . . ==> RUMAH lah kawan kawan ku sekalian . Hm btw kalau aku bosan sangat sangat sangat tuu enn enn . Aku akan amek gambar . Sebab ape sebab buat aku happy bhaii . Hikhok bole perasan comel , cantik . Eh-2 :) haha . Kaybye .


Korang , cube tengok minah ni . Comel tk ? Aikk ? tgk tu dah perasann C: