daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



sakit :'(

Tuesday, February 14, 2012 1:29 AM 0 Atashinci(s)





Hello oulls . OMG ! dah lame betul aku tak update ape -2 enn ? Hm poor me :/ ahaha . kay -2 aku nak citer niee . Hm tadi dekat sekolah budk -2 form 3 semuenye kene suntikan tenosa . ahaha ape bende tah name bende tuuu . ahaha sumpah sakittt :'( kesan dye masih sakit lagi yee . Hm sakit tauuu tak yang teramat . Aku dahla benci kene suntik -2 ni . Haihhh :/ kay-2 . habis pasal suntik tuuu . Then dekat sch jugak harini banyak tak belajar meyhhh . Hm aku gembire + sedih sikit kerane PMR and peperiksaaan bulan 3 ni kottt . Nak dekat . Harap maklumm . ahahaha lawak je aku ni :D . Sape nak tolong ajar aku mathhh ? kalau takde sudahhh . Uhuhuhu :D kay bye oulls :*

Gambar comel aku . ahksss:D