daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Raye Trial 2012 :)

Friday, September 14, 2012 12:42 AM 0 Atashinci(s)





 
 
 
Hello assalamualaikum semua *wink wink . Ok Hm harini saye nak cerite pasal Raye dkat sekolah saye ni . Haa . Kiteorg buat time hari rabu and time tu kiteorg exam ok Exam ! Pra Pmr . harap maklum :O Krik krik . Hehehe tak kisah lah kan . Huhu First time ambik exam pakai baju raye . K dah rase mcm org mabik Spm ulangan semula . Hahaha Opssss -,- . Hhaha nyways boring k . Kiteorg ni mcm tetamu je cikgu ck . Kiteorg punye dkt khemah . For form 3 and 5 . Form five pun exam trial . Hm cane tuu ?! Hm time tu paper ape ehh ?! Jap nak fikir . Haa dah ingat BI 2 and Math 1 . Hoho . K ade jugak lah gambar yg sempat diambil . *CEH . Hahahaha xD 


 |
 
 |
 
|
 
 |
 
 |
 
|
 
 
 
 krik krik xD Haha 


Bersame kembar saye -Amira Musa-

Nurin , saye , rosma and Paan :P

Mereke lagi - Paan and Nurin -

Mereke Retis . Hahahaha xD

Budak budak 3E . Tak semua :P

Pink tak kami ? Hahaha xD Baju aku warne same pulak dgn ayoi ni :P

Haikal , nurin :)

With Farah Afrina . K dorang menyemak :O

Zaim yang bajet k-pop . Harap maklum . Hahaha :D

Mereke :)

Intan Adriana comel gile :)

With Aqilah afiqah :) *wink

Haikal :D

Penyemak antarabangse :D Hahaha .

K dah cukup lah tu . Banyak banyak nk buat ape . Kihkihkih xD Kbye semua :)