daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



cutiiiiiii xD

Monday, February 11, 2013 10:09 PM 0 Atashinci(s)




Assalamualaikum semua. xxxx hm rindu sangat dkt blog ni. sorry lame gile tak updated. huhu k nak cerite pasal semalam. huhu semalam pergi bukit saujana dkt Presint11. hm cantik sangat sangat, dan besar gile okay! haha sumpah penat berjalan, eceh padahal tak jauh mane pun berjalan. huhu wtv. Semalam pergi time tgh hari. Memang panas ahh kan. hahaha sumpah gile, haha memang teringin sangat nak pergi, haa sekali pergi hambek kau panas terik. haha takpe asalkan dpt jugak pergi. semalam pergi dgn angah and ain. Kakyang takde sebab die kerje :'). hm then kan bile balik tu penatttttttttttt sangat sangat! hm haha then rehat rehat jap, passtu online kejap pastu tertidurrrrrrr. hahaha pastu pukul 5 lebih tu siap siap pergi PULLMAN pulak. haha saje je pergi. cuti en? bosan kot duduk rumah. hm sorry tak masukkan gambar. nanti aku masukkan gambar. okay semua? heee okay assalamualaikum semua xxxx :)


 
 
11/2/2013