daydreamer ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : hidayahkhairi gile


Credits


sing a song <3

/>
The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



I'M FREE FROM PMR

Monday, October 15, 2012 5:16 AM 0 Atashinci(s)





 
 
Hello hai korang semua . muah muah :* waaa rindu korang . haha . K harini 15/10/2012 tamatlah sudah PMR 2012 . Yeayyyyy happy giler lahh . walawehhh . tP HAPPY HAPPY PUN RESULTS BELUM KELUAR LAGI . HIKHIK :P Takut jugak bile fikir pasal results kan korang ? 
 
 
Aku nak cerite ni aku dah check paper geo , sej , bm , bi . semua ni paper 1 kan ?! aku check semuanye B ok . tp kalau campur kerje kursus insyaallah boleh A . Hahahha tak boleh blah betul . Papepun aku percaye dgn diri aku . Tp en en . Kh mcm takut takut je . What i mean is susah sbb aku tak bace lngsung . Aku buat math jeeeeeeeeee . Haihh even KH tu senang , haa hambek kau tengok soalan mcm hape lagi dahh . adoyai xD Haha then MATH 1 aku takut skikit lahh . susah ok . aku dah la benci bab circle sekali masuk pulak lahai . hm benci benci . Tp Paper 2 alhamdullilah aku boleh jawab and ade jugak soalan yg pernah aku buat masuk . hikhik . Hapyyyyyyyyyyyy :P
 
Aku target 5A je . Insyallah bolehhhhh . Go hidayah go . jangan berhenti berharap daripade allah right ?! Okayyy . 22-24 hribulan ni aku pergi kem . Nak tahu dkt mane ? Dkt TMN WETLAND je pun . aku pikir jauh-2 sbb tu aku nak pergi . Hahaha lwk lwk . Nasib badan . Pape jelah . Tp aku langsung tkde baju JPAM dari awl bulan lagi . hahaha watilek je aku . Krik krik . Papepun aku hapyyyyy sebab dah habis PMR . Tp en budak-2 SPM ramai yg tak puas hati sebab dorang ckp PMR je pun . Ek eleh . PMR memang bagi korang senang sebab korang dah lepas . menyampah betul lah .Huh jealous lah tu kiteorg dah lepas PMR ;. Hahahaahahahhahahaha :P Okay itu je aku nak ckp . Batch 97 kite dah free . haha walaupun sekejap je . Itu pun jadi lah kan . Yyeayyyy :P Kbye . 
 
 
 
 
 
 
Yahoooooo ~ Happpppppppy :D
 
 
 
 
Yeahh mannnnn ~ Dah jgn kacau aku . Hewhew :D